Maak je huis gezellig met sfeervolle vloertegels 

Total
0
Shares

Je huis voorzien van vloertegels is een steeds populairder wordende trend. Geen enkel andere vloersoort biedt meer mogelijkheden dan tegels. Tegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, maten en structuren. Tegels brengen door hun natuurlijke en moderne uitstraling warmte en sfeer in jouw huis. Steeds meer mensen kiezen voor vloertegels in de woonkamer en vloertegels in de keuken. 

Tegeltrends 2022 

Het formaat, kleur en structuur zijn de belangrijkste facetten van tegels. De huidige tegeltrends lopen sterk uiteen. Kleur is wel een hot-item dit jaar. In combinatie met een visgraadverband komen ze veel terug in badkamers. Het zorgt in die ruimte van de woning voor een speelse en vrolijke uitstraling. Voor mensen die houden van een industriële look in de badkamer is er ook goed nieuws, de betonlook tegels doen het erg goed in de badkamer. Ze zorgen voor een stoere uitstraling en worden zowel op de vloer als wand geplaatst. Ook is er keuze uit veel maten, maar de 100×100 is erg in trek. Deze maat zorgt voor een ruime uitstraling in de badkamer. 

Een huis vol met luxe 

Marmer voor luxe. Ze zorgen voor een hotel chique uitstraling. Typerend aan deze tegels is de aderstructuur. Elke tegel is anders. Voor een rustig ogende kamer is het aan te raden om een milde structuur te kiezen. Een grote kamer kan best voorzien worden van een grove structuur. Voor de liefhebbers van retro is er ook goed nieuws. De terrazzo tegels zijn helemaal in! Ze komen goed tot hun recht in een jaren 60 woning, maar passen ook goed bij een nieuwbouwhuis met een nostalgische sfeer. Zo kom je helemaal in de waan van Italië!  

Tot slot de metallic tegels. Creëer een authentieke uitstraling in huis met metallic tegels. Uitgevoerd in diverse kleuren zoals brons, goud, koper en zilver. De keuken, toilet, badkamer of zelfs de woonkamer kunnen voorzien worden van deze tegels en geven een unieke look aan de ruimte(s). 

Voor het gemak hebben we de bovengenoemde trends nog even op een rijtje gezet: 

  1. Gekleurde tegels in visgraadverband
  2. Betonlook voor een industriële badkamer
  3. Marmer voor luxe in huis
  4. Terrazzo tegels voor een retro uitstraling
  5. Metallic tegels voor authenticiteit

Uiteraard kun je deze trends ook doortrekken tot buiten je huis. Hoe gaaf zou het immers zijn als je jouw auto op marmeren tegels parkeert. Te gek toch?!

Total
0
Shares

Vijf tips voor het onderhouden van je tuin

De tuin is een essentieel onderdeel van je woning. De uitstraling van je tuin bepaalt de algehele uitstraling…